Operahuset Oslo

Bygningen er imponerende arkitektur, som består af skråplaner i forskellige vinkler, og disse får hele bygningen til at virke som en forlængelse af fjorden med huset, som dukker op heraf. På den måde bindes naturen og bykernen sammen gennem arkitektur.

En af de specielle ting ved Operahuset er, at det er muligt at tage en gåtur på taget.

Facaden på Operahuset i Norge er beklædt med aluminiumsplader som er præget i asymmetriske mønstre, hvilket giver facaden et arkitektonisk flot design, som ændres i sammenspillet med det udendørs lys gennem årstiderne og dagens rytme fra morgen til aften.

Arkitekt: Snøhetta
Overfladebehandling: N1 Natur

 

N

I processen var vigtigt, at have fokus på at bygningen skulle opføres i et ekstremt aggressivt korrosionsmiljø på havnefronten - HAI leverede en særdeles korrosionsbestandig løsning.

N

De perforerede plader er inspireret af vævet mønstret stof.

N

HAI har overfladebehandlet aluminiumspladerne med en bejdseproces, som bevarer glansen i pladerne, hvorefter pladerne er natur anodiseret, så farven harmonerer med den udendørs belægning og de øvrige materialer.

Tag os med på råd fra starten

Har du ideen, så har HAI fleksible og kompetence rådgivere. Få en kompetent vejledning og en innovativ tilgang til projekterne, men I endnu er i idefasen. Tidligt og uforpligtende møde med vore rådgivere giver bedre kvalitet og økonomi.

Ring på tlf. +45 75 62 22 88