Jyllands-Posten, Aarhus

Et åbent og ærligt byggeri. Sådan er Jyllands-Postens nye domicil på havnen i Aarhus beskrevet. Det nye trapezformet mediehus på 8.500 kvm på Aarhus Havn er hovedsædet for Jyllands-Posten.

Det trapezformede domicil giver en vidt forskellig oplevelse for beskueren fra hver vinkel. Langsiderne og den korte bagside har en overvægt af beton. Her fremstår bygningen som rå og afskærmende over for sine omgivelser. Det giver en skarp kontrast til glasfacaden mod havnen.

Arkitekt: Henning Larsen Architects A/S

Overfladebehandling: Bejdse struktur E6, 20my i farven Corten.

 

Tag os med på råd fra starten

Har du ideen, så har HAI fleksible og kompetence rådgivere. Få en kompetent vejledning og en innovativ tilgang til projekterne, men I endnu er i idefasen. Tidligt og uforpligtende møde med vore rådgivere giver bedre kvalitet og økonomi.

Ring på tlf. +45 75 62 22 88