VI ER SPECIALISTER

HAI er specialister i overfladebehandling af aluminium og håndterer emner i alle størrelser.

OM HAI

Din overfladiske partner – der går i dybden.

HAI er en virksomhed i rivende udvikling. Vi er en meget visionær virksomhed, som ikke står stille.

Hos HAI formår vi, at skabe tættere relationer til kunderne – vi indgår i fortrolige partnerskaber med vores kunder omkring alt fra idéudvikling til planlægning af en effektiv produktion. Der er en meget store passion og faglig stolthed hos alle medarbejdere hos HAI.

HAI er grundlagt i 1913 og familieledet hele vejen op til i dag. Fjerde generation af familien sidder som direktør og leder i dag HAI.

65 års erfaring med overfladebehandling af aluminium

Virksomheden har 65 års erfaring inden for overfladebehandling af aluminium. Det medfører, at vi hurtigt kan sætte selv meget specielle produktioner i gang.

Produktionsareal på 25.000m2

Produktionen foregår i 3-holdsskift, og beskæftiger ca. 150 medarbejdere, har et bebygget areal på 25.000m2, og er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001 og har en miljøstyring i henhold til ISO 14001.

Erfaring

HAI er indbegrebet af passion, professionalisme, udvikling, kompetence, faglig stolthed og innovation. HAI er unik indenfor branchen og har med vores egne erfaringer og hårde arbejde gennem mange år fremstillet vores helt egne og helt unikke produktsammensætninger og farver, som ikke er set før.
Vi ved, hvad vi laver.

Samarbejde og kompetent rådgivning

Har I brug for rådgivning, prøver, prøvekørsler, korrosions- og slidtest eller totalløsninger, så tilbyder vi gerne vores tekniske kompetencer og innovative tilgang til jeres projekter.

”Vi er kendt for en høj kvalitet og innovativ rådgivning. Her tænker vi ud af boksen for at finde frem til individuelle løsninger.”

Jan Køpke Rohdemejer

Administrerende direktør

Dialog skaber resultater

Uanset hvor du er i idé- eller beslutningsprocessen, vil vi meget gerne aftale et møde med dig. Til mødet afstemmer vi forventninger, ønsker og krav.

Ring på tlf. +45 88 44 77 22

Den gode dialog og kvalificerede rådgivning starter her.

Kontakt os allerede i dag.

Brug af persondata

15 + 6 =