”Når man arbejder hos HAI, så åbner der sig en helt ny verden af spændende projekter, man kan ikke undgå at blive begejstret”

Job i en nyskabende virksomhed

HR’s mål er at sikre, at HAI har de nødvendige ressourcer tilgængelige, og vi er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Livet i HAI er mange ting – det er sjovt, nyskabende og spændende. HAI er en gammel virksomhed, men med et ungt og dynamisk sind.

Ledige stillinger

Vi slår vores ledige job op her på hjemmesiden og på forskellige jobportaler. 

”Vi udvikler løbende organisationen og medarbejderes kompetencer.”

Grith Olmütz

HR Manager

HAI har modtaget CSR mærket i 2018

CSR står for Corporate Social Responsibility og handler om at gøre en forskel for samfundet. Det kan eksempelvis være ved at inkludere og fastholde medarbejdere, som ellers ville stå uden for arbejdsmarkedet.
Det er en naturlig del af HAI´s HR strategi at være rummelig og tage et socialt ansvar. Vi stiller krav til at man er ærlig og altid møder i den bedste udgave af sig selv, men at der skal være plads til forskelligheder. Vi sætter en stor ære i at overholde lovgivning og gældende overenskomster, og samtidig kigge på hele mennesket. Derfor er det ikke uden stolthed, at HAI har fået tildelt CSR mærket 2018.

Produktionsmedarbejdere

Vores produktion beskæftiger 120 medarbejdere med forskellig baggrund og erfaring.

Produktionen har et stort ansvar for det daglige arbejde, og som produktionsmedarbejder er du en vigtig del i vores succes. Som medarbejder ved HAI kræver det, at du har lyst til at lære nyt, og være indstillet på forandringer.

Vi arbejder i 3-holdsskift, men med faste arbejdstider. Vi tilbyder fast timeløn, pension, sundhedsforsikring, personaleforening og har tegnet overenskomst med Dansk Industri.

Engagement er vores DNA

Vi er førende indenfor anodisering, og det kræver engagerede medarbejdere. Når du engagerer dig, er du også mere tilbøjelig til at tage ansvar og samarbejde. Derfor tror vi på, at engagement giver gladere medarbejdere.

Vi er en produktionsvirksomhed, men også en vidensvirksomhed, og vi uddanner vores egne specialister. Vi tror på, at kompetenceudvikling er den rigtige opskrift til at blive ved med at udvikle os. Det betyder også, at dagene er alsidige og flyver afsted.

HAI har en lang rækkke hjælpefunktioner i virksomheden. Vi har blandt andet eget værksted med smed, svejser og elektriker, der hele tiden er på forkant, og holder produktionen kørende. Vores logistik team er altid på farten, og sørger for at modtage og sende varer.

Drømmer du om at være en del af noget stort – så følg med her på siden, hvor ledige stillinger annonceres.