OVERFLADEBEHANDLING AF ALUMINIUM

Vi har Nordeuropas bredeste spekter indenfor overfladebehandling af aluminium.

Fra idé til resultat

Hos HAI har vi erfaring og nyeste viden inden for overfladebehandling, hvilket er din garanti for slidstærke og funktionelle løsninger. Vi har dagligt fokus på de uanede muligheder, der er inden for overfladebehandling af aluminium.

 

Produktionsareal på 25.000m2

Produktionen hos HAI foregår i 3-holdsskift, og beskæftiger ca. 150 medarbejdere.
Produktionen er indrettet optimalt og kompetente medarbejdere håndterer opgaverne yderst effektivt.
Vi kan overfladebehandle alle størrelser af aluminiums elementer på fabrikken.
HAI anvender de teknikker, der giver den optimale effekt, uanset formålet med overfladebehandlingen.

Produktionen er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001 og har miljøstyring i henhold til ISO 14001 – samt indrettet med henblik på højst mulig effektivitet og fleksibel kapacitet.

 

Kvalitetsløsninger

HAI tilbyder en kompetent og hurtig vejledning – samt en innovativ tilgang til projektet, så selv meget specielle produktioner kan sættes hurtigt i gang.
Kvaliteten er altid høj, da vi blandt andet altid sikrer os, at emnerne er i orden, inden vi overfladebehandler dem.
Hos HAI har vi stor erfaring med alt fra håndtering af emner med fine tolerancer, sarte emner som brillestel og til mere robuste emner.

“Vores salgs- og udviklingsafdelinger har mange års erfaring og et solidt indblik i de uendelige muligheder, som overfladebehandling af aluminium skaber.”

Jes Brinch Jakobsen

Export Sales Engineer

Professionel overfladebehandling

HAI varetager 4 hovedområder inden for overfladebehandling af aluminium – forbehandling, anodisering, kromateringer/passivering og efterbehandling.

Forbehandlinger

HAI har et stort udvalg af kemiske og mekaniske forbehandlinger. Vi har fokus på hele processen fra opstart til resultat. Derfor får du en kvalificeret rådgivning hos HAI, der ikke bare sikrer den rette forbehandling, men det helt rigtige slutresultat.

Anodisering

Anodisering er en overfladeproces, hvor aluminiummet gøres slidstærkt og modstandsdygtigt. HAI har Nordeuropas bredeste palette indenfor overfladebehandling af aluminium. I partnerskab med vores kunder skaber vi unikke og holdbare løsninger.

Kromateringer/ passivering

HAI har ekspertisen inden for de mest anvendte processer af kromateringer/passivering. Vi finder, i samarbejde med vores kunder, frem til den optimale løsning, så den rigtige kromatering/passivering bliver valgt.

Efterbehandling

Hos HAI får du særdeles gode muligheder for indfarvning, forsegling, teflon PFTE og tryk. Vælg mellem Nordeuropas største udvalg inden for indfarvning. Udvalget er stort inden for udendørs- og indendørs farvning og vi fremstiller gerne nye varianter.

Den gode dialog

En af vores primære opgaver er idéudvikling, sparring og rådgivning. Her kombinerer vi vores viden og erfaring inden for overfladebehandling af aluminium med kundens idéer og produktkendskab. Vi kan bidrage med hurtig feedback og alternativer, selvom I kun er i idéfasen.

Ring på tlf. +45 88 44 77 22

Den gode dialog og kvalificerede rådgivning starter her.

Kontakt os allerede i dag.