QUALITY, SAFETY & ENVIRONMENT

Kvalitet

Målrettet indsats for kvalitet
Vi er – og har altid været – en virksomhed, hvis position i markedet er opnået gennem innovation og opretholdelse af et konstant højt kvalitetsniveau. Derfor udvikler vi løbende produktionsapparatet, organisationen og medarbejderes kompetencer.

Vores produktion er underlagt et omfattende kvalitetsstyringssystem, der er certificeret efter ISO 9001:2015.
For os er certificeringen ikke blot et stykke papir, men et aktivt element i vores hverdag. Vi gør en stor indsats for at være proaktive på områder, som giver værdi – værdi for såvel HAI som vores kunder – og bruger det som et aktivt og værdifuldt redskab i hele organisationen.

Internt i HAI behandler vi hinanden ud fra et ”leverandør til kunde” princip, hvor den ene afdeling/funktion som leverandør videregiver et produkt til den anden afdeling/funktion som kunde. Dette er med til at højne forståelsen i vores dagligdag, samt med til at skabe en tillidsfuld relation mellem personer og afdelinger.

“Vi er kendt for en høj kvalitet og innovativ rådgivning. Her tænker vi ud af boksen for at finde frem til individuelle løsninger.”

Jan Køpke Rohdemejer

Administrerende direktør

Tag os med på råd fra starten

Har du idéen, så har HAI fleksible og kompetence rådgivere. Få en kompetent vejledning og en innovativ tilgang til projekterne, mens I endnu er i idéfasen. Tidligt og uforpligtende møde med vores rådgivere giver bedre kvalitet og økonomi.

Ring på tlf. +45 75 62 22 88