QUALITY, SAFETY & ENVIRONMENT

Miljø

Hos HAI tager vi også ansvar over for miljøet, og vores påvirkninger på miljøet. Vi arbejder derfor også under et miljøstyringssystem, der kortlægger og dokumenterer alle miljøpåvirkninger fra virksomheden – både interne og eksterne.
Som en større produktionsvirksomhed er vi opmærksomme på, at vi har et ansvar for de påvirkninger, vi udsætter vore medarbejdere og det omgivne miljø for.

Derfor har vi for eksempel effektiviseret vores energiforbrug, så vi nu er en af de mest energieffektive leverandører på markedet. Samtidig vurderes vores samarbejdspartnere miljømæssigt indenfor produktion, transport og salg.

Det er en del af virksomhedens grundlag at arbejde for nedbringelse af miljøpåvirkninger og at formidle viden om miljøfordelene ved brug af aluminium generelt og anodiseret aluminium i særdeleshed.

Miljøstyringssystemet tager udgangspunkt i kravene ISO 14001, og opfylder vores miljøgodkendelse i henhold til miljøstyrelsesloven kap. 5.

”Vi skaber tættere relationer til kunderne – så fremfor at være leverandør så indgår vi i partnerskaber.”

Lars Kjærgaard

Area Sales Manager

Tag os med på råd fra starten

Har du idéen, så har HAI fleksible og kompetence rådgivere. Få en kompetent vejledning og en innovativ tilgang til projekterne, mens I endnu er i idéfasen. Tidligt og uforpligtende møde med vores rådgivere giver bedre kvalitet og økonomi.

Ring på tlf. +45 75 62 22 88