Bliv klogere på Vådlakering

I 2021 slog vi dørene op for vores helt nye og topprofessionelle vådlakeringsanlæg, der er fuldt udstyret med robotanlæg, malerkabiner, hærdeovne, temperaturstyring og udsugningsanlæg.   

Yderligere info

Det betyder, at vi nu også kan tilbyde professionelt udført vådlakering og teknisk speciallakering af nærmest alle større og mindre aluminiumsdele som en del af vores standardudbud.   

Professionel teknisk vådlakering til alle aluminiumsemner  

Vores topmoderne robotanlæg er nogle af de bedste, der findes på markedet lige nu, og de påfører almindelig og keramisk vådlakering med en sikkerhed og præcision, der sikrer en ensartethed i overflade og lagtykkelse. Det gør dem optimale til brug for opgaver indenfor speciallakering, og det giver altid et flot færdigt resultat af højeste kvalitet.   

Få vejledning af vores specialister  

HAI Horsens har i mere end 65 år arbejdet professionelt med overfladebehandling af aluminium, og vores nye vådlakeringsanlæg gør det nu også muligt for os at udføre teknisk vådlakering af højeste kvalitet. Vi kan vådlakere aluminium i nærmest alle former og størrelser, og vores dygtige specialister står allerede nu klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du overvejer at bruge vådlakeret aluminium i dit næste projekt.   

Vores leverandør
Læs mere

Clariant

I de senere år er aluminium blevet et meget anvendt materiale i hverdagen. Både til indendørs arkitektur og til mere dekorative formål.

Farverne gennemgår en konstant kvalitetskontrol, hvilket sikrer en ensartet indfarvning og høj kvalitet. Dog gør vi opmærksom på, at der kan opstå farvedifference alt efter om der er tale om indfarvning af støbte emner, plader og profiler.
Se vores indendørs farver

Indendørs farvning

I dag benyttes anodiseret aluminium oftere og oftere til arkitektoniske formål. Bygninger opføres oftere i aluminium, der er perfekt til dette formål. Fx bliver bygningernes facader i natur anodiseret eller indfarvet aluminium, da metallet er let, kræver minimal vedligeholdelse og passer ind i de fleste miljøer.
Se vores udendørs farver

Udendørs farvning

De bedste faciliteter for vådlakering af aluminium

Teknisk speciallakering som vådlakering af aluminium er efterspurgt, og derfor har HAI Horsens i 2021 bygget et helt nyt og topmoderne anlæg til at foretage vådlakering af aluminium. Vores nye anlæg og maskiner er nogle af de bedste på markedet indenfor området lige nu, for hos HAI Horsens er det vigtigt, at vi altid kan tilbyde dig den bedst mulige kvalitet, når vi tilbyder speciallakering og vådlakering af aluminium.  

Med vores nyopførte anlæg kan vi foretage vådlakering af aluminiumsdele i stort set alle former og størrelser, til alle formål, og i lige den farve og med den struktur, du kunne ønske dig. Det gør, at vi kan levere tekniske speciallakeringer og vådlakeringer til langt de fleste projekter, og vores dygtige specialister er altid klar til at vurdere dit projekt, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning, når det kommer til vådlakering af aluminium.   

Vådlakering af aluminium giver mange muligheder, og vi er ikke bange for at komme med innovative løsningsforslag, så du altid står tilbage med det bedste slutprodukt.  

Vådlakering fuldender vores portefølje

HAI Horsens har det største udvalg af overfladebehandlinger i Nordeuropa og med udvidelsen af vores produktion til også at omfatte vådlakering, kan vi nu varetage hele behandlingsprocessen af aluminium. Du behøver derfor kun at gå en til specialist, når du skal bruge bearbejdet og behandlet aluminium.   

 Inden et aluminiumsemne vådlakeres skal det forbehandles med en anodisering eller en glasblæsning, og begge processer har vi hos HAI Horsens mere end 65 års erfaring med at udføre. Derefter kan vådlakeringen foretages, og det færdige aluminium kan herved opnå et helt nyt udtryk.   

Hos HAI Horsens er vi stolte af nu at kunne tilbyde hjælp til og udførelse af hele behandlingsprocessen af aluminium. Tilføjelsen af vådlakering af aluminium fuldender vores portefølje og gør os leveringsdygtige indenfor al slags overfaldebehandling og teknisk speciallakering af aluminium – i bedste og mest pålidelige kvalitet.   

Fuld kontrol over processen med vådlakering

Vores robotanlæg kan påføre almindelig vådlakering og hårdfør keramisk vådlakering med en præcision og perfektion, der sikrer en smuk finish og en ensartethed i overflade og lagtykkelse. Det betyder, at vi altid kan udføre vådlakeringer af aluminium af høj standard og kvalitet, og det sikrer, at vi altid får et ensartet vådlakeret produkt. Derfor kan du også altid regne med det slutprodukt, vi leverer.  

Vådlakering er ideel til både små og store aluminiumsdele og -konstruktioner, og med vores topmoderne anlæg kan vi nemt styre lagtykkelsen og farven, så vi har fuld kontrol over det færdige produkt. Desuden tilføjer vådlakeringen et ekstra lag af beskyttelse til aluminiummet, hvilket gør behandlingen ideel til aluminium, der skal modstå meget slitage fra vind og vejr eller brug.  

Tag os med på råd om vådlakering af aluminium

Formålet med det færdige aluminiumsprodukt har stor betydning for, hvilken overfladebehandling og speciallakering du skal vælge, og hvilken vådlakering vi vil anbefale. Derfor er det vigtigt for os at være med i processen så tidligt som muligt, så du ender med at have det helt rigtige slutprodukt, der holder optimalt til det slid, det skal udsættes for i sin levetid.

Desuden har vi et stort udvalg af indfarvningsmuligheder, så vi kan give aluminiummet den helt rigtige farve med vores vådlakering, og af metoder til at give vådlakeringen forskellige strukturer, så det færdige produkt fremstår lige præcis, som du ønsker.

Vores dygtige specialister står derfor altid klar til at give dig den bedste vejledning og til at hjælpe dig med at finde den mest optimale overfladebehandling og vådlakering. Sammen med vores moderne og topprofessionelle vådlakeringsanlæg kan vi hos HAI Horsens sikre dig, at du altid finder nogle af de bedste løsninger, og at du altid står tilbage med et produkt, med den bedste, mest optimale og mest professionelt udførte vådlakering.

Få vådlakering i høj kvalitet

Når det drejer sig om vådlakering, er der ikke plads til fejltagelser. Det kan øjeblikkeligt ses, og det giver et uheldigt slutresultat.

Hos os kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, da vi ikke stopper før det er 100 % perfekt.

Om det er store eller små emner eller profiler er ikke afgørende. Vi går til opgaven med samme indstilling hver gang.

Få professionel vådlakering til gode priser hos os, og vær sikker på, at du får, hvad du betaler for. Vi er erfarne lakerere, der yder vores ypperste hver dag og sætter en ære i at levere flotte resultater, der gør vores kunder glade og tilfredse.

Våd lakering er en effektiv behandling, der anvendes, når der er særlige krav til aluminiummets korrosionsbestandighed og farvevalg.

Vådlakering er en effektiv overfladebehandling, hvor man i processen sprayer vådmaling eller pigmenter på overfladen af aluminium som beskytter mod korrosion. Vådlakering kan tilføres på alt fra aluminium, titanium, stål, plastik mm. Udover et hav af farvemuligheder, så er der også specielle egenskaber som fx uv stabilitet, kemisk resistent, korrosions- og varmebestandig, lavfriktion- og non-stick belægning mfl.

Det er nødvendigt at forbehandle emner, inden man begynder vådlakeringsprocessen. Dette skyldes at ubehandlet aluminiumsemner har en glat overflade, hvor malingen ikke har mulighed for at binde sig fast på overfladen. Vi anbefaler at man som forbehandling vælger at blæse emnerne. En blæsning af aluminium vil give en mere ru og ujævn overflade, som giver malingen en mulighed for at binde sig til overfladen.